O Nama - Autokamp Filip Sv.Filip i Jakov Hrvatska

Go to content

O Nama

Naš kamp s tri zvjezdice se nalazi na zadarskom području i pokriva površinu od 0,2 ha. Okružen je tipično mediteranskim raslinjem, a hladovina stoljetnih maslina vas prati sve do plaže udaljene samo nekoliko koraka od vaše prikolice. Osim sunčanja i kupanja u kristalno čistom moru, dan možete provesti i opuštajući se na terasi snack bara na plaži, pijuckajući lokalna vina i osvježavajuće napitke ili kušajući neke od slasnih mjesnih specijaliteta. Za to se vrijeme vaši najmanji mogu mirno igrati na za njih posebno uređenom igralištu.


Slike kampa
Slike plaže

Odmah pri dolasku, srdačno će vas dočekati osoblje našeg obiteljski vođenog kampa. Upravo ova topla i prijateljska atmosfera osigurava da se svi naši gosti osjećaju ugodno i potpuno opušteno.
Mjesta za kampiranje su opremljena strujom, vodom, kanalizacijom i satelitskim priključcima, a najviše cijenjeni i hvaljeni su sanitarni prostori koji su moderni i čisti, s tekućom toplom i hladnom vodom.
Ovaj mali i ugodni kamp u netaknutoj prirodi je idealno mjesto za odmor u potpunom miru. Osjetite sunce na vašoj koži i divite se pogledu na svjetlucavo plavo more, a mi ćemo dati sve od sebe da se pobrinemo za vašu potpunu sreću i zadovoljstvo.Camping Filip Put Primorja 8a 23207 Sv. Filip i Jakov Hrvatska Telefon 00385 23389 196 OIB: 16511194128
Back to content